Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Quiz για τη Μεσογειακή Διατροφή

Αποτέλεσμα εικόνας για  "Μεσογειακή διατροφή"
Συμπληρώστε το Quiz  που υπάρχει παρακάτω για τη Μεσογειακή Διατροφή και την Διατροφική Πυραμίδα.

Στο τέλος  κάντε κλικ στο submit και δείτε αυτόματα τη βαθμολογία σας. 

Συμμετέχουν όλοι, σίγουρα οι μαθητές/τριες της Α' τάξης που το έχουν διδαχθεί πρόσφατα.



7 σχόλια:

  1. Σε ορισμένες ερωτήσεις που έπρεπε να επιλέξουμε περισσότερες από μία απαντήσεις δεν μπορούσαμε να το κάνουμε διότι μπορούσαμε να επιλέξουμε μόνο μια απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε κάποιες πρέπει και μπορείς να δώσεις μια απάντηση σε κάποιες άλλες μπορείς και πρέπει να δώσεις περισσότερες. Πιο συγκεκριμένα, αυτές που έχουν δυο ή 4 επιλογές δίνεις μια απάντηση, αυτές που έχουν περισσότερες επιλογές μπορείς και πρέπει να δώσεις περισσότερες.

      Διαγραφή
  2. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το αρχικό λάθος με τις δυο ερωτήσεις για τα όσπρια και τα ψάρια διορθώθηκε αφού δοκίμασα το τεστ και έβγαλε 20/20 σωστές απαντήσεις. Βεβαια, όταν προσπαθούσα να επιλέξω και άλλες επιλογές το σύστημα έδειχνε ότι δεν το επιτρέπει.
    Άρα, τα πρώτα 16-17 παιδιά που το συμπλήρωσαν αλλά δεν τους συμπεριέλαβε χρονικά η αλλαγή να θεωρήσουν ότι το 16 είναι το άριστα.
    Να με συγχωρήσετε για το λάθος, κι εγώ μαθαίνω το πρόγραμμα της Google, εξάλλου ..."ουδείς άσφαλτος" που λέει και η λαϊκή αοιδός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε κάποιες ερωτήσεις με πολλαπλές απαντήσεις δεν μπορώ να επιλέξω πάνω από μια..Μαθήτρια Α2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν πολύ ωραίο και εύχρηστο.Το θεώρησα λίγο άδικο επειδή διάλεξα ένα λάθος από τις πέντε επιλογές και μου πήρε όλη την άσκηση λάθος,όμως αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να διορθώσετε. Πολύ καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα και σε μένα την ερώτηση με τα όσπρια μου την έβγαλε λάθος ενώ επέλεγα περισσότερες δεν μου το επέτρεπε στην καταχώρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Γιαννουδη το quiz ήταν ενδιαφέρον και κατατοπιστικό αλλά στην ερώτηση για τα λαχανικά ούτε η Δήμητρα αλλά ούτε και εγώ μπορέσαμε να βάλουμε περισσότερες από μία απαντήσεις όπως φαίνεται από τις
    διαφάνειες. Επίσης στην ερώτηση με τά γαλακτοκομικα διαφάνεια κατανάλωση σ
    κ

    σ

    μ



    η
    μ
    π
    κ



    σ

    ό

    η



    κ







    κ




    ε

    Κύριε Γιαννουδη καλησπέρα το τεστ ηταν ενδιαφέρον και ευχαριστο αλλά στην ερώτηση με τά λαχανικά δεν άφησε ούτε τη Δήμητρα αλλά ούτε και εμένα να επιλέξουμε περισσότερες απαντήσεις όπως είδαμε μέσα από τις διαφάνειες.Ακομη στην ερώτηση με τά γαλακτοκομικα σκέφτηκα ότι επειδή στη δια δάνεια λέει για καθημερινή κατανάλωση σε μικρές η μέτριες ποσότητες αφού κάνει λόγο για κάθε μέρα τότε είναι σωστό να βάλω την επιλογή πολλά γαλσκτοκομικα και έτσι έχασα 6 βαθμούς από ένα κουίζ αλλά κερδισα κάποιες γνώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το 2ο Quiz στην Οικιακή Οικονομία

 Ακολουθείστε το σύνδεσμο   https://forms.gle/7JDR3VJzcHGNVG1R8   για να απαντήσετε στο 2ο Quiz στην Οικιακή Οικονομία.  Οι απαντήσεις πρέπε...